Sledite nam

Skupino sestavljajo sami prekaljeni glasbeniki, ki lahko igrajo skupaj v različnih kombinacijah. Zasedbo (od 2 do 7) izberete sami po dogovoru z vodjo (041 429-339 Jani) in dorečete vse podrobnosti glede samega nastopa.

Glasbena izobrazba, možnost igranja na različne instrumente, vrhunska oprema, glasbena kilometrina, animacija in show-program so garancija za vedno odličen nastop skupine. Poleg igranja na porokah, veselicah in zaključenih družbah se odlično znajdejo tudi na nastopih v nočnih klubih in hotelih - po potrebi lahko tudi kar v akustični varianti.

Zaradi svoje prilagodljivosti in ker svojim notam vedno dodajo tudi del svoje duše, so nepogrešljivi na vsaki pravi zabavi, oz. prireditvi.

Skupino lahko sestavljajo: Jani Čerček, Dušan Čerček, Urban Erkar, Jože Sadek, Deja Čerček, Aljoša Jurkošek, Danijela Burjan, Simona Plut ..... V kolikor ima naročnik želje, ki jih ne morejo uresničiti ali pa so takrat že zasedeni, vam z veseljem svetujejo in pomagajo poiskati kakšno drugo rešitev.