O nas

JOŽE SADEK, tel. 040 193-113

Roj. 27.05.1974, stanujoč v Slovenskih Konjicah,

po poklicu instrumentalist in samostojni ustvarjalec na glasbenem področju.
Kot basist je začel igrati pri ansamblu SEDMI RAJ, profesionalno pot je nadaljeval v tujini z ansamblom AUSTRIA MUZIKANTEN, kjer si je pridobil veliko znanja in izkušenj. Od leta 2000 pa je nepogrešljivi član skupine ČRNA MAČKA. Sodeluje v ZREŠKI GODBI NA PIHALA, prepeva v kvartetu VINSKI BRAT.
Obvlada več instrumentov: bas kitara, bariton, kontrabas, diatonična harmonika, trobenta. Oboževalkam pa je še posebej všeč njegov vokal. Jože je pravi naslov za vse tiste, ki bi se radi hitro in kvalitetno naučili igranja na bas kitaro, bariton ali kontrabas, za nameček pa vam po ugodnih cenah priskrbi novi ali rabljeni instrument. Več o hitri šoli.


JANI ČERČEK, tel. 041 429-339

Roj. 04.12.1972, doma v Solčavi,

po izobrazbi elektrotehnik-elektronik. Živi za glasbo in od nje. Rojen v glasbeni družini, kjer se je že od nekdaj pelo in igralo. V začetku je igral z raznoraznimi ansambli predvsem na porokah. Želja po lastnem ansamblu pa se mu je uresničila takoj, ko sta z bratom Dušanom ustanovila duo, kasneje pa še skupino ČRNA MAČKA. Kot vodja skupine se dogovarja za nastope, oblikuje in posodablja show-program, na nastopih povezuje program in spravlja prisotne v dobro voljo s svojimi domislicami, v skupini pa igra kitaro, diatonično harmoniko in poje. Za svoj ansambel je napisal večino avtorskih pesmi,v domačem kraju pa poučuje tudi diatonično harmoniko.


DUŠAN ČERČEK

Roj. 26.1.1979

 • osnovna šola Blaža Arniča Luče
 • nižja glasbena šola Nazarje – klavir
 • od leta 1993 do 1997 srednja glasbena in baletna šola Maribor – klavir in dodatno izobraževanje orgel na orglarski šoli v Mariboru
 • od leta 1997 do 2001 akademija za glasbo v Ljubljani
 • od leta 2001 profesor glasbe na OŠ Koseze – Ljubljana
 • možnost poučevanje klavirja in sintetizatorja (sinthesizer)
 • konjiček: zbiranje tipičnih inštrumentov iz držav kjer sem bil na izletu (piščali, bobni itd)
 • obožujem:
  • morje
  • smučanje
  • potovanja
  • tek (ljubljanski maraton je že tradicija)
  • rekreacijsko igranje košarke in zimski obiski fitnesa
  • pse, še posebej nemške bokserje

TEJA ASIČ

Roj. 25.12.1984,

po izobrazbi profesorica matematike in računalništva.
Glasba je nepogrešljiv del njenega življenja. Že kot deklica se je učila igranja na flavto, glasbeno šolanje pa je nadaljevala z igranjem na kitaro, ki ga je zaključila po osmih letih. Glasbeno izobraževanje je kasneje nadaljevala z urami solopetja pri priznani operni pevki Ariani Debeljak.
Svojo pevsko pot je pričela neučakano utirati že pri sedemnajstih, kot pevka v pop-rock zasedbi Cachou, kjer je pridobila številne glasbene izkušnje in prvi stik z odrom. Kot glavna vokalistka je sodelovala z zasedbo Puerto Rico, Tony Carter Jazz band ter še z mnogimi drugimi glasbeniki. Od leta 2004 dalje sodeluje z zasedbo Via Musica, ki poskrbi za ambientalno glasbeno vzdušje v restavraciji Via Bona. Že ves čas deluje tudi kot studijska vokalistka. Oktobra 2006 je posnela svojo prvo skladbo z naslovom Dan brez tebe, s katero je leto kasneje zmagala na mednarodnem festivalu MEF v Čakovcu.
V letu 2011 se je pridružila skupini Črna mačka, kjer kot edina članica ženskega spola, s svojimi izborom skladb še dodatno popestri repertoar. Člani skupine so izvrstni glasbeniki, dobri prijatelji in brezkonkurenčni humoristi, zato pravi, da so edinstvena formula za imenitno počutje in za energijo, ki je na odru ne zmanjka.